Back to Top

Perfectie is voor ons geen detail, details maken perfectie!

begrafenissen Koh-I-Noor crematies

uitvaartvoorzorg  I  uitvaartzorg  I  uitvaartnazorg

Tel.: 03 239 44 44     24/7


Aula’s

Voor het uitvoeren van een afscheidsplechtigheid kunnen wij beschikken over meerdere aula’s en dit van 50 tot 500 personen. Elke religieuze of filosofische overtuiging wordt gerespecteerd. Elk afscheid in aula of buitenlucht wordt door onszelf gepresenteerd en uitgevoerd (foto’s, muziek, …) in samenspraak met u. Behalve natuurlijk wanneer een priester of diaken het afscheid leidt. Voorbeelden van aula’s en kerken (ontwijd).

Aster
Crematorium Aster
aula chrysant juni 2019
aula chrysant juni 2019

Indien u wenst zorgen wij voor een moreel consulent voor burgerlijke uitvaartplechtigheden of voor een gebedsvoorganger voor een rooms-katholieke uitvaartplechtigheid.

De muziekkeuze kan door U zelf worden bepaald of u kan kiezen uit een muzieklijst die wij ter uwer beschikking houden. U kan zelf voor cd’s zorgen en uiteraard is er ook mogelijkheid om live muziek te voorzien in de aula’s.

Verder bestaat de mogelijkheid om tijdens de afscheidsplechtigheid een slideshow te projecteren op groot scherm. Teksten kunnen door uzelf of door onze medewerkers worden voorgelezen.

kohinoor buitenlucht afscheid
kohinoor buitenlucht afscheid

Begrafenisondernemer Kohinoor uit antwerpen

begeleidt u in de juiste keuzeOok live muziek is mogelijk met bv pianobegeleiding, harp e.d. ter plaatse in de aula.